Att förbereda sig mentalt

Många som vill komma igång med träningen tror att det enbart handlar om att komma igång fysiskt. Att träna ett visst antal dagar i veckan och röra på sig och hålla kosten strikt. Vissa väljer att sätta ihop ett kost- och träningsschema och kör på allt vad de har redan från början. Tyvärr är det många som inte orkar med det tempot under en längre period.

De allra flesta som har som mål att komma igång med träningen glömmer bort den psykiska biten. När man sätter upp ett mål börjar man egentligen redan långt innan att mentalt förbereda sig. Den fysiska biten där du faktiskt går till gymmet eller ett zumba-pass kommer längre fram. Du måste vara mentalt inställd på att du ska nå ditt mål och sedan sätta upp rimliga mål, inte att träna 7 dagar i veckan när du aldrig tränat tidigare. Börja med 1-2 pass per vecka och fortsätt hålla dig mentalt stabil.

Det är många som väljer att ha träning som hobby och utövar de när de själva känner för det, om det så är två gånger i månaden eller fyra gånger i veckan. På esportspel.eu kan du börja med att ladda upp mentalt och psykiskt inför ditt träningsmål. Att spela spel kan göra att du faktiskt kommer fram till vilken typ av träning du skulle vilja utöva när du sätter igång rent fysiskt. Genom esportspel.eu har du ett stort och brett utbud av spel att välja mellan som kan få dig att faktiskt vilja komma igång, och motivera dig själv, att träna rent fysiskt. Precis som att träning kan vara en hobby kan även esportspel vara det. Så genom detta har du möjlighet att inte enbart motivera dig till träning, utan faktiskt också hitta en hobby som är mental avslappning när du ha vilo-dagar från träningen.